Nytt pressmeddelande om julkonsert

2016-12-05

I detta pressmeddelande kan man läsa lite mer om kapellets och storbandets julkonsert den 17 december.

Lördag 17 mars

Saturday Jazz Live

En ensemble ur Uppsala University Jazz Orchestra bjuder på svängig lördagsjazz. Denna lördag leds gruppen av Göran Larsén.

Musicum, Kyrkogårdsgatan 4,
kl 15.00-16.00
Entré: 100 kr i dörren. Begränsat antal platser.

Torsdag 26 april

Swing in Springtime

Uppsala University Jazz Orchestra under ledning av Ulf Johansson Werre gästas av SWEDISH SWING SOCIETY som rar 25-årsjubileum. Medverkande i Swedish Swing Society: Antti Sarpila (klarinett, piano), Ulf Johansson Werre (piano, trombone, sång) och Björn Sjödin (trummor).

Missionskyrkan, kl. 19.00
Mer info om biljetter kommer inom kort här.