Biljetter till UUJOs vårkonsert!

2017-04-05

Nu är biljetterna släppta till UUJOs vårkonsert Swing in Springtime - Green Monday!

Uppsala University Jazz Orchestra under ledning av Ulf Johansson Werre jazzar in våren måndagen den 22 maj i Missionskyrkan kl. 19.00. Välkomna att köpa biljetter på Ticketmaster eller på UNT City, Kungsgatan 53.

Lördag 17 mars

Saturday Jazz Live

En ensemble ur Uppsala University Jazz Orchestra bjuder på svängig lördagsjazz. Denna lördag leds gruppen av Göran Larsén.

Musicum, Kyrkogårdsgatan 4,
kl 15.00-16.00
Entré: 100 kr i dörren. Begränsat antal platser.

Torsdag 26 april

Swing in Springtime

Uppsala University Jazz Orchestra under ledning av Ulf Johansson Werre gästas av SWEDISH SWING SOCIETY som rar 25-årsjubileum. Medverkande i Swedish Swing Society: Antti Sarpila (klarinett, piano), Ulf Johansson Werre (piano, trombone, sång) och Björn Sjödin (trummor).

Missionskyrkan, kl. 19.00
Mer info om biljetter kommer inom kort här.