Biljetter till UUJOs vårkonsert!

2017-04-05

Nu är biljetterna släppta till UUJOs vårkonsert Swing in Springtime - Green Monday!

Uppsala University Jazz Orchestra under ledning av Ulf Johansson Werre jazzar in våren måndagen den 22 maj i Missionskyrkan kl. 19.00. Välkomna att köpa biljetter på Ticketmaster eller på UNT City, Kungsgatan 53.

Lördag 21 april

Saturday Jazz Live: Music Power Mafia

Gruppen Music Power Mafia under ledning av Wilhelm Fredlund från Uppsala University Jazz Orchestra förgyller denna lördag med skön jazz. Läs mer om dem här.

Musicum, Kyrkogårdsgatan 4,
kl. 14.00-15.00. OBS! Ändrad tid. Entré: 100 kr i dörren. Begränsat antal platser.

Torsdag 26 april

Swing in Springtime

Uppsala University Jazz Orchestra under ledning av Ulf Johansson Werre gästas av SWEDISH SWING SOCIETY som firar 25-årsjubileum. Medverkande i Swedish Swing Society: Antti Sarpila (klarinett, piano), Ulf Johansson Werre (piano, trombone, sång) och Björn Sjödin (trummor).

Missionskyrkan, kl. 19.00

Entré: 190 kr (ord), 160 kr (UNT+), 50 kr (stud). Biljetter via Ticketmaster och UNT City. Ticketmaster.

Här finns hela vårens program.