Hösten är här!

2017-08-24

Nu drar vi igång höstens konserter och evenemang vid Uppsala universitet!

Det nya kalendariet för den klingande musiken vid Uppsala universitet är klart. I höst kommer det att bjudas på en härlig blandning av musik och med flera prominenta gäster. Mycket nöje!

UU musik hösten 2017 (med reservation för ev. ändringar)

Lördag 17 mars

Saturday Jazz Live

En ensemble ur Uppsala University Jazz Orchestra bjuder på svängig lördagsjazz. Denna lördag leds gruppen av Göran Larsén.

Musicum, Kyrkogårdsgatan 4,
kl 15.00-16.00
Entré: 100 kr i dörren. Begränsat antal platser.

Torsdag 26 april

Swing in Springtime

Uppsala University Jazz Orchestra under ledning av Ulf Johansson Werre gästas av SWEDISH SWING SOCIETY som rar 25-årsjubileum. Medverkande i Swedish Swing Society: Antti Sarpila (klarinett, piano), Ulf Johansson Werre (piano, trombone, sång) och Björn Sjödin (trummor).

Missionskyrkan, kl. 19.00
Mer info om biljetter kommer inom kort här.