Hösten är här!

2017-08-24

Nu drar vi igång höstens konserter och evenemang vid Uppsala universitet!

Det nya kalendariet för den klingande musiken vid Uppsala universitet är klart. I höst kommer det att bjudas på en härlig blandning av musik och med flera prominenta gäster. Mycket nöje!

UU musik hösten 2017 (med reservation för ev. ändringar)

Lördag 21 april

Saturday Jazz Live: Music Power Mafia

Gruppen Music Power Mafia under ledning av Wilhelm Fredlund från Uppsala University Jazz Orchestra förgyller denna lördag med skön jazz. Läs mer om dem här.

Musicum, Kyrkogårdsgatan 4,
kl. 14.00-15.00. OBS! Ändrad tid. Entré: 100 kr i dörren. Begränsat antal platser.

Torsdag 26 april

Swing in Springtime

Uppsala University Jazz Orchestra under ledning av Ulf Johansson Werre gästas av SWEDISH SWING SOCIETY som firar 25-årsjubileum. Medverkande i Swedish Swing Society: Antti Sarpila (klarinett, piano), Ulf Johansson Werre (piano, trombone, sång) och Björn Sjödin (trummor).

Missionskyrkan, kl. 19.00

Entré: 190 kr (ord), 160 kr (UNT+), 50 kr (stud). Biljetter via Ticketmaster och UNT City. Ticketmaster.

Här finns hela vårens program.