Hösten är här!

2017-08-24

Nu drar vi igång höstens konserter och evenemang vid Uppsala universitet!

Det nya kalendariet för den klingande musiken vid Uppsala universitet är klart. I höst kommer det att bjudas på en härlig blandning av musik och med flera prominenta gäster. Mycket nöje!

UU musik hösten 2017 (med reservation för ev. ändringar)

Fredag 24 november
Autumn in New York
Uppsala University Jazz Orchestra gästas av den fenomenale New York-saxofonisten Harry Allen. Missionskyrkan kl. 19.00

Entré: 190 kr (ord), 160 kr (UNT+), 50 kr (stud). Biljetter via Ticketmaster och UNT City, Kungsg. 53.

Torsdag 14 december
Swinging Christmas
Uppsala University Jazz Orchestra under ledning av Ulf Johansson Werre framför sin traditionsenliga julkonsert.
Missionskyrkan kl.19

Entré: 190 kr (ord), 160 kr (UNT+), 50 kr (stud). Biljetter via Ticketmaster och UNT City