Biljetter till Swing in Springtime 26 april

2018-04-19

Har du köpt din biljett?

Torsdag 26 april

Swing in Springtime

Uppsala University Jazz Orchestra under ledning av Ulf Johansson Werre gästas av SWEDISH SWING SOCIETY som rar 25-årsjubileum. Medverkande i Swedish Swing Society: Antti Sarpila (klarinett, piano), Ulf Johansson Werre (piano, trombone, sång) och Björn Sjödin (trummor).

Missionskyrkan, kl. 19.00

Torsdag 26 april

Swing in Springtime

Uppsala University Jazz Orchestra under ledning av Ulf Johansson Werre gästas av SWEDISH SWING SOCIETY som firar 25-årsjubileum. Medverkande i Swedish Swing Society: Antti Sarpila (klarinett, piano), Ulf Johansson Werre (piano, trombone, sång) och Björn Sjödin (trummor).

Missionskyrkan, kl. 19.00

Entré: 190 kr (ord), 160 kr (UNT+), 50 kr (stud). Biljetter via Ticketmaster och UNT City. Ticketmaster.

Här finns hela vårens program.

Höstens program är under planering. Kommer i slutet av augusti. Håll utkik!